Skip to content
Direct hulp nodig? 06 502 83 216

Mindfulness

Mindfulness is een vorm van aandachttraining die je in het nu brengt, in het huidige moment. Het is een methode die eeuwenoude wijsheid uit het Oosten combineert met de meest actuele inzichten uit het Westen.

  • Ik heb géén wachtlijsten
  • Altijd bereikbaar tot 21:30
  • 1e gesprek meestal binnen een week

Algemene informatie over depressie

Mindfulness is de westerse vertaling van een Boeddhistische meditatie, Vipassana genoemd. Mindfulness is steeds meer ingeburgerd als een manier om tot rust, mildheid, relativering en overzicht te komen. In de huidige tijd van veel hectiek op werk en in het gezin, kunnen we ons zelf soms verliezen, in al onze taken, verantwoordelijkheden en moetens.

Mindfulness kan je helpen om tot meer mindemptiness te komen. Van automatische piloot naar mee bewust leven. Het is een methode om te leren om niet oordelend gewaar te zijn. Waardoor de aapjes in je hoofd stiller worden.

Individuele training

De mindfulness wordt door mij niet meer als groepstraining aangeboden, maar alleen nog individueel. Het voordeel van de individuele training is dat we de mindfullness methodiek specifiek op jou problematiek of wensen kunnen toespitsen. De snelheid van de training wordt dan ook aan jou ontwikkeling en wensen aangepast.

Ik help je graag

Wil je er meer over weten, bel of mail mij gerust.

  • Ik hanteer géén wachtlijsten
  • Altijd bereikbaar tot 21:30
  • 1e gesprek vaak binnen een week

Over Roelof-Jan

Aangesloten bij:

Back To Top