Skip to content
Direct hulp nodig? 06 502 83 216

Welke psychologische klachten?

Het is niet nodig als je naar een psycholoog gaat om al precies te weten wat je klacht is en wat voor behandeling je nodig hebt. Je hebt gewoon klachten en dat is op zich genoeg om naar een psycholoog te gaan. Het is mijn vak om te onderzoeken waar je precies last van hebt en wat de beste behandeling daarvoor is.

Hier kan ik je bij helpen

Op deze site staan een aantal klachtprofielen van veel voorkomende psychologische klachten en vragen waar ik je bij kan helpen. Dat lijstje is bij lange na niet compleet, en elke omschrijving doet (per definitie) weinig recht aan de rijkdom en complexiteit van jouw innerlijk leven. Maar, mocht je nu nog niet willen of kunnen bellen of mailen, dan kun je daar wellicht wat houvast vinden.

Praat over je klachten

Ik weet wat ik jou kan bieden maar ook wat mijn grenzen zijn en het kan dus ook zijn dat ik je na de intake een andere hulpverlening adviseer. Er is ook veel informatie te vinden op internet, maar pas op… voor je het weet heb je jezelf een diagnose opgeplakt waardoor je jezelf onterecht veel te veel zorgen gaat maken.

Mocht je toch nog onzeker zijn neem dan gerust even contact met mij op.

Over Roelof-Jan

Aangesloten bij:

Back To Top